Landskrona

DSC_0820_Snapseed

Igår lördagen den 24 maj besökte jag Landskronas 600-årsjubileums koloniutställning på Citadellområdet. En mängd personer har varit aktiva i hela firandet. Bland annat har man då på Citadellsområdet uppfört 10 stycken kolonistugor ritade av arkitektstuderande på från Lunds Tekniska Högskola.
Dottern Madeleine hade ritat stugan på bilden, döpt till ”Trähus”. Jag tror att man ser att hon var nöjd med slutresultatet som uppförts av Woddy-bygghandel. Det fanns många andra spännande stugor på området och det hela är väl värt ett besök. För en solig dag med lite fika är det ett perfekt utflyktsmål.

Bra arkitektur är ju som de flesta säkert håller med om, en viktig komponent för att människor ska trivas och utvecklas positivt både som individer och i grupp. Själva Citadellet på området är givetvis också värt ett besök.

Annonser

4 thoughts on “Landskrona

  1. vad blev stugan i slutet ? ska kanske bygga nagonting sjalv i stockholm, och funderar pa olika mojligheter. vore kul att se mer ritningar ocksa, men jag har inte funnit dem pa natet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s