”Houston we have a problem!”

20120402-200801.jpg

Bästa staden Houston, we have a problem! -Er stad har en överväldigande arkitektur och cityline när man kör in mot staden. Väl inne i staden och då man trots hotellreceptionistens varning mot att promenera, ”- Only if you are used to it Sir!”, promenerar i Down Town, upplever jag den som väldigt tråkig. Det är möjligt att jag inte hittat ställena riktigt, men jag gjorde även en liten research genom att köra rätt många gator upp och ner och det såg ganska tråkigt ut. Beklagar men that’s my opinion!

Så, Houston we have a problem! Eller snarare: ”-Houston, you have a problem!”

I morgon ska vi kolla Space Centret. Det kan kanske upprätta lite av intrycket!

Men visst, mycket spännande arkitektur finns här. Se bild!

Bye the way, så var enligt uppgift meddelandet från rymdkapseln: – Houston, we have a problem! egentligen det mindre dramaturgiska: – Houston, we’ve had a problem!

En kunskap som kanske kan arkiveras under ”värdelöst vetande”

Good evening!

Annonser

4 thoughts on “”Houston we have a problem!”

  1. känns lite som om hela USA har samma inställning. Kommer ihåg när jag var och jobbade i Stamford, CT, när vi kom dit ville vi gå ut och titta i stan men på hotellet så fick vi beskedet om att det var jättelångt och så långt kunde man inte gå, men man hänvisade till ett köpcentra en bit från hotellet. Vi valde att gå i alla fall och helt plötsligt befann vi oss på ett industri område och vände och gick tillbaka, Väl på hotellet så frågade vi om det här industri området och det visade sig att det var på andra sidan stan och man kunde inte förstå hur i hela världen vi hade kunnat GÅ så långt *asg* det tog ju inte mer än ca 45 minuter att gå dit 🙂 Nä de vill helst sätta sig i bilen för att köra ut till brevlådan, för det kan ju vara skadligt med motion 🙂
    Hoppas du fick en hel del trevliga foton i Houston i alla fall.

    //Sven

    • Ja, jänkarna gillar hellre att köra bil det är ett som är säkert. Samtidigt sker bilkörningen väldigt smidigt. Man ser inte den svenska, för att inte säga malmöitiska (tyvärr) mentaliteten med att: ”- har du lagt dig i fel fil gosse, så får du skylla dig själv!”. Här släpper man fram folk ifrån andra filer på ett föredömligt sätt.

      • vad jag har förstått när man kört i typ Sthlm och sådana ställen, så DÄR har man mer överseende och släpper in folk som hamnat i fel fil, det är nog bara i Skåne som vi tyvärr kör den elaka versionen av ”haha, ditt eget fel”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s